Virksomheden

ALPHA-elektronik A/S har siden 1990 produceret avanceret elektronik til den professionelle elektronikindustri inden for medico-, telekommunikations- og alarmindustrien, udstyr til fødevareindustrien samt netværkssystemer til IT-branchen.

2.500 m2 moderne produktionsfaciliteter, klimastyring, antistatiske foranstaltninger, som lever op til gældende normer og standarder, to komplette SMD montagelinjer, bølge- og selektiv lodder og depaneliseringsmaskine, danner rammerne om den moderne elektronikproduktion.

Hovedvægten ligger på små og mellemstore serier efter kundens specifikationer og vi styrer tilbyder, at stå for den samlede logistik.

ALPHA-elektronik A/S har et stort netværk blandt danske og udenlandske leverandører af komponenter, plast, mekanik, print, folier, spoler mv. og tilbyder derigennem totalløsninger inden for elektronik og mekanik.

Virksomhedens grundlag er en høj kvalitetsmæssig standard. Der skal være gode relationer til både kunder, leverandører, medarbejdere og det "omgivende samfund".