ISO9001

ALPHA-elektronik har et ISO 9001:2015 certificeret kvalitetsstyringssystem.

Læs mere

ISO13485

ALPHA-elektronik er ISO 13485:2016 certificeret.

Læs mere

IPC

ALPHA-elektronik er som den første virksomhed uden for USA og Kina, certificeret i henhold til IPC J-STD-001. 

Læs mere

Samarbejdspartner

ALPHA-elektronik har siden 1990 produceret avanceret elektronik til den professionelle elektronikindustri inden for medico-, telekommunikations- og alarmindustrien, samt netværkssystemer til IT-branchen.

ALPHA-elektronik er certificeret i henhold til ISO9001 og ISO13485, ligesom medarbejderne trænes og certificeres i henhold til IPC standarderne.

Virksomhedspræsentation

Få en kort introduktion til ALPHA-elektronik. På blot 2 minutter har vi forsøgt, at give en kortfattet beskrivelse af vores kompetencer.

Følg dette Youtube link.

Totalløsninger - EMS

ALPHA-elektronik tilbyder at stå for hele logistikken i forbindelse med indkøb, produktion, test og levering.

Vi har en effektiv indkøbsafdeling, som sikrer de nødvendige komponenter i rette tid. Vi har gode aftaler med de største leverandører på markedet, og kan derigennem sikre optimale priser.

Produktionen dækker alt fra SMD-montage, HMD-montage, test og box-build. Vi kan således tilbyde den komplette række af ydelser, så de fuldt testede og færdige produkter leveres direkte til slutkunderne.

Kvalitetsbevidsthed

Den allervigtigste faktor i et godt samarbejde, er at kvaliteten gennemsyrer alle led.

Der skal være en dyb forståelse for kundens krav og ønsker, lige fra gennemgangen af dokumentation, over indkøb, produktion, test og til forsendelse.

Det har ALPHA-elektronik sikret sig gennem en intensiv brug af kvalitetsstandarder og ikke mindst certificering af alle medarbejdere.